Storpublik när västsvenskt näringsliv livestreamades under Stora Aktiedagen

May 19, 2016

 

20 aktiebolag och en engagerad publik höll ut under denna rekordlånga direktsändning på nästan 13 timmar som vi producerade på YouTube Live i mitten av maj. Aktiespararna genomförde detta oerhört professionella arrangemang på Svenska Mässan där förutsättningarna var jättebra för att lyckas väl. Efter sändning klipptes hela sändningen ner i enskilda filmer som respektive bolag sedan använder i vidare kommunikation med investorer, styrelse, ägare och kunder. 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Facebook - White Circle

Rallarsving Kommunikation är ett produktionsbolag för film och streaming i sociala medier. Producerar kursen Filma med mobilen för Sveriges Kommunikatörer