Nu lär vi Sverige filma med mobilen

May 31, 2016

 

När året är slut kommer vi att ha utbildat omkring 350 kommunikatörer över hela Sverige i hur man enkelt producerar korta, effektiva och relevanta filmer med endast en mobiltelefon och en redigeringsapp som främsta verktyg. Kursen genomför vi på uppdrag av Sveriges Kommunikatörer och har genomgående fått mycket höga betyg (snitt 5,7 av 6,0). Så säger några av de kommunikatörer och kommunikationschefer som gått kursen: 

 

Man kan gå direkt till handling efter utbildningen, och de exempel vi fick öva med var väldigt relevanta. Går att applicera direkt på denegna verksamheten. Och så var det roligt!

Therese Månsson, kommunikatör, Landskrona Stad

 

Proffsigt, seriöst och genomtänkt. Helena och Mats brinner för film och det märks. Tack för en dag som mitt företag kommer att ha nytta av lång tid framöver. Mycket bra balans mellan praktik och teori och ert stora filmengagemang smittar av sig. Jättekul.

Jonas Linné, webmaster, Helsingborgshem  

 

Under våren upphandlades kursen av Trafikverket där drygt 100 kommunikatörer kommer att gå den. VILL DU OCKSÅ GÅ? Du bokar enkelt genom att klicka här

 

Nedan ser du en exempelfilm som är gjord på det vis som vi utbildar i!

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Facebook - White Circle

Rallarsving Kommunikation är ett produktionsbolag för film och streaming i sociala medier. Producerar kursen Filma med mobilen för Sveriges Kommunikatörer