Nu gör vi GRAFIKAPPEN!

March 24, 2018

Vi har fått ca 990 000 kronor från Vinnova som vi nu sätter sprätt på genom att tillverka en EFTERLÄNGTAD grafikapplikation för mobiltelefon. I januari genomförde vi fyra workshops med deltagare från samtliga målgrupper, t ex journalister, kommunikatörer, vloggare osv. I skrivande stund arbetar vi tillsammans med Chalmers Tekniska Högskola för att få till en bra design och rätt funktionalitet. I mitten av april börjar IT-bolaget Alten att koda den och om allt går som det ska så har vi en betaversion av appen klar i början av sommaren. Håll tummarna!

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Follow Us

  • Black Facebook Icon
  • Facebook - White Circle

Rallarsving Kommunikation är ett produktionsbolag för film och streaming i sociala medier. Producerar kursen Filma med mobilen för Sveriges Kommunikatörer