top of page

Producera mobilfilm

Drygt 3000 personer har gått vår grundkurs Producera Mobilfilm vilket gör den till Sveriges absolut största mobilfilmskurs. Deltagarna kommer från myndigheter, kommuner, privata företag och organisationer. Kursen har fått rekordhöga betyg hos Sveriges Kommunikatörer där den ingår i kursutbudet.

  • Intensivt och högt tempo genom hela kursdagen där alla lär sig att självständigt producera film

  • Två kursledare med expertkompetens inom innehåll och teknik

  • Marknadens bästa utrustning att testa under kurstillfället. Ofta finns de allra senaste nyheterna.

  • Fri tilllgång till appen Clipsk under kurstillfället.

  • Exklusiv Facebook-grupp där alla som gått kursen hjälps åt att bli bättre.

  • Kan bokas som beställningskurs till den egna organisationen.

  • Lån av iPads om man filmat med Android.
     

”Man kan gå direkt till handling efter utbildningen, och de exempel vi fick öva med var väldigt relevanta. Går att applicera direkt på den egna verksamheten. Och så var det roligt!”
Therese Månsson, kommunikatör, Landskrona Stad

”Proffsigt, seriöst och genomtänkt. Helena och Mats brinner för film och det märks. Tack för en dag som mitt företag kommer att ha nytta av lång tid framöver. Mycket bra balans mellan praktik och teori och ert stora filmengagemang smittar av sig. Jättekul.”
Jonas Linné, webmaster, Helsingborgshem

Öppna kurser via
Sveriges komunikatörer

Är du intresserad av en plats på öppen distanskurs i att producera mobilfilm? Läs mer och boka direkt via Sveriges Kommunikatörer ( sök på Producera Mobilflm). Rabatterade priser för medlemmar. KLICKA HÄR

medierelationer &

intervjuträning

För dig som tar samtalet mellan kommunikatör och journalist på allvar.

Demokrati i praktiken. Det kan man kalla samtalet mellan kommunikatören och journalisten. Därför är det viktigt att just det samtalet präglas av professionalitet och uppriktighet. Hittills har ingen lyckats särskilt bra att med knep, tricks och lögner komma undan en genomarbetad journalistisk granskning. Ofta slutar det med svåra ansvarsintervjuer och omfattande konsekvenser för personer med ansvar.

 

Under denna heldagskurs får du en god inblick i den moderna nyhetsredaktionens arbete och hur en av världens bästa gräv-redaktioner arbetar. Du får också en bättre förståelse för ditt eget förtroende/misstroende för medier. Vi analyserar exempel från verkligheten och tränar på intervjuer inför kamera.

"Helena fick högsta betyg av tjugotalet medarbetarna som deltagit vid tre olika kurstillfällen. Hon använder en perfekt mix av seriositet blandat med hög igenkänningsfaktor och många leenden för att på ett enkelt, smart och tydligt sätt utbilda i ämnet. Mina varmaste rekommendationer."

Cecilia Lööf, kommunikationschef SDF Västra Hisingen   

bottom of page